Kutsu Kaveri Kylään - ampumahiihdon maailmancup Kontiolahdella 12.-15.3.2020!

Onko sinulla ystävä tai sukulainen, jota et ole nähnyt pitkään aikaan ja olisi kivaa viettää aikaa yhdessä? Joka ei ole ehkä koskaan käynyt ampumahiihtokisoissa?

Tai löytyykö kaveripiiristäsi vastaavasti kovan luokan ampumahiihtofaneja, joiden kanssa voisitte virittää kisakokemuksen ultimaattiseen huippuunsa porukalla?

Kutsu kaveri(t) yöpymään luoksesi Pohjois-Karjalaan ja seuraamaan Kontiolahden ampumahiihtokisoja stadionille 12.–15.3.2020!

Tältä sivulta voit lähettää ystävillesi joko perusmuotoisen kutsun tai kutsugeneraattorimme luoman personoidun kutsukirjeen. Kutsugeneraattorissa voit antaa mielikuvituksen lentää – luo sellainen kutsu, josta ei kerta kaikkiaan voi kieltäytyä ;)

Kaikkien kutsukirjeen luoneiden ja yhteystietonsa 29.2.2019 mennessä jättäneiden kesken arvotaan (arvonnan säännöt) neljä kahden hengen lippupakettia ampumahiihdon maailmancup kilpailuihin Kontiolahdelle:

  • Kaksi lippua A-katsomoon torstaille 12.3.
  • Kaksi lippua latukatsomoon torstaille 12.3.
  • Kaksi lippua A-katsomoon perjantaille 13.3.
  • Kaksi lippua A-katsomoon perjantaille 13.3.

Luo kutsu vastaamalla kutsugeneraattorin kysymyksiin ja yllätä kaverisi! Jos sanailu ei ole vahvin lajisi, voit myös lähettää valmiiksi kirjoitetun kutsun.

Luo oma kutsu vastaamalla kutsugeneraattorin kysymyksiin

Jaa kutsugeneraattori sosiaalisessa mediassa!

Kutsu Kaveri Kylään -kampanja on luotu yhteistyössä Visit Karelian kanssa