Info

Latuja: 4km rullarata avoinna
Avoinna: Toimisto auki ma-pe 9:00-15:00, välinevuokraukset mahdollisia myös toimistoaikojen ulkopuolella sovittaessa. Kahvio avataan 14.10.2021 ensilumen kauden alkaessa
Huolto:
Lipunmyynti: Ensilumen kausi alkaa 14.10.2021/Kausikortit myynnissä verkkokaupassa
Muuta: Ilmaiset pukuhuoneet ja suihkut käytettävissä vuorokauden ympäri. Pyörille myös aina avoinna oleva ilmainen pesupiste.

Päivitetty: 26.8.2021

TERVETULOA ULKOPUOLELLE

Ensilumen kausikortit myynnissä, tutustu lisää.

Kontiolahti Outdoor tarjoaa ulkoilu-, liikunta-, kokous- ja tapahtumapalveluja. Kotipesämme on Kontiolahden ampumahiihtostadion Pohjois-Karjalassa.

Uutisarkisto

Live webcam

Tulevat tapahtumat

Kontiolahden ampumahiihtostadion on tapahtuma-areena pienille ja suurille tapahtumille!

Kauppa

Tutustu palveluihimme verkkokaupassa ja vuokraa vaikka fatbike!

Jotta olisimme enemmän ulkona!

Kontiolahti Outdoor on olemassa, jotta ihmisillä olisi paremmat mahdollisuudet liikkua ulkona. Voit ostaa meiltä lippuja maasto- ja ampumahiihtoon tai vuokrata tarvikkeet hiihtoon ja pyöräilyyn. Yritys- ja muut ryhmät löytävät meiltä ohjelmapalvelut ympäri vuoden. Muistathan, että Kontionpolut ja esimerkiksi stadionimme maamerkki, Seinänousu, ovat auki liikkujille ilman maksua!

Lyö nuijaa pöytään tai tuo tapahtumasi meille!

Löydät Kontiolahti Outdoorin kautta myös palvelut ja puitteet kokousten järjestämiseen. Käytössäsi on tiloja 15 henkilön kokoushuoneesta aina 260 neliön suurtilaan asti. Ravintolamme palvelee ryhmiä tilausravintolana ja kahvilana. Ja jos etsit paikkaa järjestämällesi tapahtumalle, olet tervetullut tutustumaan Kontiolahden ampumahiihtostadionin puitteisiin.