Latuinfo

Latuja: Valaistuja latuja n. 7 km
Avoinna: Valaistus 8.00-22.00, pakkasraja -25 C
Huolto: Latuhuoltoseuranta: joensuu.fluentprogress.fi/outdoors
Lipunmyynti: Ei latumaksuja. Kahvio suljettu, kiitos asiakkaille tästä kaudesta, syksyllä jatketaan! Yleiset pukuhuoneet ja voitelutilat avoinna
Muuta: Koirahiihtovuorot ti, ke, to, pe ja su 20-22

Päivitetty: 29.3.2021

TERVETULOA ULKOPUOLELLE


Käy kauppaan

Kontiolahti Outdoor tarjoaa ulkoilu-, liikunta-, kokous- ja tapahtumapalveluja. Kotipesämme on Kontiolahden ampumahiihtostadion Pohjois-Karjalassa.

Uutisarkisto

Live webcam

Tulevat tapahtumat

Kontiolahden ampumahiihtostadion on tapahtuma-areena pienille ja suurille tapahtumille!

Kauppa

Tutustu palveluihimme verkkokaupassa ja vuokraa vaikka fatbike!

Jotta olisimme enemmän ulkona!

Kontiolahti Outdoor on olemassa, jotta ihmisillä olisi paremmat mahdollisuudet liikkua ulkona. Voit ostaa meiltä lippuja maasto- ja ampumahiihtoon tai vuokrata tarvikkeet hiihtoon ja pyöräilyyn. Yritys- ja muut ryhmät löytävät meiltä ohjelmapalvelut ympäri vuoden. Muistathan, että Kontionpolut ja esimerkiksi stadionimme maamerkki, Seinänousu, ovat auki liikkujille ilman maksua!

Lyö nuijaa pöytään tai tuo tapahtumasi meille!

Löydät Kontiolahti Outdoorin kautta myös palvelut ja puitteet kokousten järjestämiseen. Käytössäsi on tiloja 15 henkilön kokoushuoneesta aina 260 neliön suurtilaan asti. Ravintolamme palvelee ryhmiä tilausravintolana ja kahvilana. Ja jos etsit paikkaa järjestämällesi tapahtumalle, olet tervetullut tutustumaan Kontiolahden ampumahiihtostadionin puitteisiin.