Kuva tulossa
01.11.2022

Kontiolahden Urheilijat: Enerke jatkaa pääyhteistyökumppanina

Ympäri maata sähkönjakelujärjestelmien suunnitteluun, urakointiin ja kunnossapitoon liittyviä palveluja tarjoava kontiolahtelainen Enerke Oy on Kontiolahden Urheilijoiden pääyhteistyökumppani myös vuosina 2023–24.

Kontiolahtelainen Enerke Oy jatkaa Kontiolahden Urheilijat ry:n pääyhteistyökumppanina myös vuosina 2023–24.

Sähkönjakelujärjestelmien suunnittelun, urakoinnin ja kunnossapidon palveluihin erikoistunut Enerke oli seuran pääyhteistyökumppani myös edellisellä kaksivuotiskaudella.

Enerke ja KontU ovat tehneet yhteistyötä tätä ennenkin, sillä Enerke on turvannut sähkönjakelua seuran järjestämissä ampumahiihdon maailmancup- ja maailmanmestaruustapahtumissa.

—Enerke on paikallisena toimijana meille todella tärkeä kumppani. Kontiolahden Urheilijoiden toiminta perustuu urheilijoiden ja olosuhteiden pitkäjänteiseen kehittämiseen ja koemme, että olemme tässä Enerken kanssa vahvasti samalla aaltopituudella. Kumppanuus mahdollistaa tärkeän kehittämistyön seuranäkökulmasta, ja lisäksi Enerke turvaa palveluillaan suurtapahtumien järjestämistä, sanoo Kontiolahden Urheilijat ry:n toiminnanjohtaja Jarno Lautamatti.

Enerke Oy:n asiakkuuspäällikkö Markus Neuvonen sanoo yhtiön haluavan tukea paikallista seuratyötä, joka pitää liikkeellä niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin

—Ensimmäisen kahden vuoden pääkumppanuusjakson aikana silmämme avautuivat varmasti puolin ja toisin näkemään entistä paremmin, kuinka yhteistyömahdollisuuksia olisi enemmänkin. Esimerkiksi tällä hetkellä akuutti kysymys energian säästämisestä tuo meidät luontevasti yhteiseen pöytään ja avaa mahdollisuuksia selviin synergiaetuihin.