Kuva tulossa
05.11.2020

Kontiolahden Urheilijat: Enerke Oy pääyhteistyökumppaniksi


Kontiolahden Urheilijat ry:n uusi pääyhteistyökumppani on kontiolahtelainen Enerke Oy, joka tarjoaa sähkönjakeluverkkojen suunnitteluun, urakointiin ja kunnossapitoon liittyviä palveluja ympäri maata.

Kontiolahden Urheilijoiden ja Enerken kumppanuuden taustalla on yhteistyötä jo aiemmilta vuosilta. Enerke on ollut kumppanina turvaamassa sähkönjakelua Kontiolahden Urheilijoiden järjestämissä ampumahiihdon maailmancup- ja maailmanmestaruustapahtumissa.

—Olemme tutustuneet niin organisaatioina kuin henkilöinäkin toisiimme, minkä seurauksena syntyi uusia avauksia tuova pääkumppanuusmalli. Kävi niin kuin usein käy, parhaat ratkaisut löytyvät läheltä, sanoo Kontiolahden Urheilijat ry:n toiminnanjohtaja Jarno Lautamatti.

Kumppanuutta myös poikkeusaikoina

Asiakkuuspäällikkö Markus Neuvonen sanoo Enerken haluavan olla tukemassa joukkuetoimintaa ja tapahtumien järjestämistä myös poikkeusaikoina.

—Kontiolahden Urheilijoilla on erinomaista toimintaa sekä nuorten tasolla että huippu-urheilussa. Seuraavan kahden vuoden aikana tullaan varmasti kokemaan ja näkemään jälleen hienoja urheilusuorituksia, Neuvonen sanoo.

--------

Lisätietoja: