Kuva tulossa
21.03.2020

#SupportKontiolahti-tuotteiden verkkokauppa avattu ja lippujen palautus käynnistynyt


Ampumahiihdon maailmancupin lippujen palautus on käynnistynyt. Lippuja ostaneet voivat tukea suuren taloudellisen tappion kärsinyttä tapahtumajärjestäjää ja olla perimättä takaisin käyttämättä jääneiden lippujen hintaa. Ostetut liput voi myös siirtää marraskuun maailmancupiin. Tukea voi lisäksi osoittaa ostamalla tuotteita juuri avatusta #SupporKontiolahti-verkkokaupasta.

Koronaviruksen hillitsemiseksi ampumahiihdon maailmancup järjestettiin ilman yleisöä ja minimiin kutistetulla kisaorganisaatiolla. Yleisökiellon myötä järjestäjä jäi ilman lipunmyyntituloja, joiden määräksi oli etukäteen arvioitu 400 000 euroa.

Tällä viikolla kumppaneiden ja kansalaisten aloitteesta syntynyt #SupportKontiolahti-kampanja tarjoaa yksityishenkilöille ja yhteisöille mahdollisuuden tukea tapahtumajärjestäjää, joka koki suuren taloudellisen tappion.

Lippumaksujen palautus käynnistynyt

Käyttämättä jääneiden lippujen palautus on käynnistynyt eilen perjantaina Lippu.fi-palvelun kautta.

Tarjolla ovat seuraavat vaihtoehdot:

  1. Lipun ostaneet voivat tukea tapahtumajärjestäjä Kontiolahden Urheilijat ry:ä ja ampumahiihtourheilua siten että eivät peri takaisin käyttämättä jääneistä lipuista maksettuja rahoja. Tämä ei vaadi liput ostaneilta erillisiä toimenpiteitä.
  2. Lipun ostaneet voivat vaihtaa maaliskuun tapahtumaan ostetut liput marraskuussa 2020 järjestettävän ampumahiihdon maailmancup-tapahtuman lippuihin. Vaihtaminen on mahdollista kesäkuun 2020 loppuun asti joko puhelimitse numerossa 010 6331 030 tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@lippu.fi.
  3. Jos lipun ostanut ei halua ohjata rahoja järjestäjän tappioiden kattamiseksi, hän voi periä lippumaksut itselleen. Toimituskuluja ja palvelupalkkiota ei palauteta. Palvelupalkkion osuus näkyy lipussa. Jos lipuissa ei ole palvelupalkkiota, peritään käsittelymaksu 2,50 €. Palautuksen hakeminen on mahdollista 20.4.2020 asti osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus.

#SupporKontiolahti-verkkokauppa auki

Osoitteessa https://kontiolahtibiathlon.com/kauppa/ on avattu verkkokauppa, josta ostamalla voi tukea tapahtumajärjestäjää. Myynnissä on 19 eri tuotetta, muun muassa päähineitä, paitoja, huppareita, kisanalleja, Kupilka-astioita sekä Tuohi Design-tuotteita. Mukana on myös pääsylippuja ampumajuoksun SM-kisoihin sekä syyskuussa järjestettävälle ”Tutustu ampumahiihtoon”-stadionkierrokselle.

Lisätietoja:

#SupportKontiolahti: Näillä keinoilla voit tukea tapahtumajärjestäjää: https://kontiolahtibiathlon.com/supportkontiolahti/