Bussikuljetuksiin osallistuvat pääsevät bussilla lähelle stadionin pääporttia.

25.02.2022

Maksuttomat kisakuljetukset Joensuusta ja Kontiolahdelta – katso aikataulut ja reitit

Yleisökuljetukset ampumahiihtostadionille kulkevat Joensuun keskustasta, Kontiolahden kirkonkylältä sekä Lehmosta jokaisena kisapäivänä 3.-6. maaliskuuta.

Joensuun kaupunki ja Kontiolahden kunta järjestävät yleisölle maksuttomat linja-autokuljetukset ampumahiihdon maailmancupissa Kontiolahdelle jokaisena kisapäivänä torstaista sunnuntaihin 3.-6. maaliskuuta.  

Joensuussa linja-autojen lähtö- ja paluupiste on keskustassa Torikadulla torin kohdalla. Kontiolahdelta linja-autot ajavat sekä kirkonkylältä (linja-autoasema) että Lehmosta (Lehmon koulu, Kylmäojantie 6). Lehmon bussit kiertävät myös Kylmäojan koululla.

Linja-autokuljetukset stadionille käynnistyvät arkisin kaksi tuntia ja viikonloppuna kaksi tuntia ja 15 minuuttia ennen ensimmäistä kisastarttia.  

Ensimmäiset paluukyydit lähtevät stadionilta 15-20 minuuttia ennen kisan päättymistä. Linja-autot lähtevät reitin ja päiväkohtaisen aikataulun mukaan 15-30 minuutin välein.    

- - -

Info: Maksuttomat yleisökuljetukset Joensuusta, Kontiolahden kirkonkylältä ja Lehmosta

Reitti Joensuusta:

  • Lähtö ja paluu: Joensuun torin kohdalta Torikadulta.

Reitti Lehmosta:

  • Lähtö ja paluu: Lehmon koulu (Kylmäojantie 6). Kyytiin ja kyydistä voi nousta myös reitin varrella (Kylmäojantie-Kruununtie-Napakympintie). Bussit kiertävät myös Kylmäojan koululla stadionille päin ajettaessa sekä paluumatkalla, jos kyydissä on Kylmäojan koululle matkustavia.  

Linja-autoreitti Kontiolahden kirkonkylältä:  

  • Lähtö ja paluu: Linja-autoasema (Puistotie). Kyytiin ja kyydistä voi nousta Keskuskadun kaikilta pysäkeiltä.

Katso kuljetusten aikataulut.