Kuva tulossa
31.05.2023

Kontiolahden Urheilijat ja Kontiolahden Isku yhdistyvät

KontU:n toiminnassa jatkossa myös harrastelentopalloa.

Perinteikäs lentopalloseura Kontiolahden Isku lopettaa toimintansa toukokuun 2023 lopussa. Iskun harraste- ja kuntolentopallotoiminta siirtyy kesäkuun alusta Kontiolahden Urheilijoiden alaisuuteen. Kilpailutoiminnassa mukana olleet harrastajat ovat siirtyneet alueen muihin lentopalloseuroihin.

Kontiolahden Isku perustettiin vuonna 1986 ja miesten joukkue pelasi parhaimmillaan ykkössarjassa. Naisten joukkue oli korkeimmillaan 3-sarjassa ja junioripuolella seuran tyttöjoukkueet edustivat jopa SM-sarjoissa.

- On tämä ollut hieno matka hyvien ystävien ja kavereitten kesken. Toivottavasti yhdistyminen tuo lisää harrastajia, tekijöitä ja jäseniä toimintaan. Haluan kiittää kaikkia niitä tuhansien talkootyötuntien tekijöitä, perheitä ja seuraväkeä kenen kanssa matkaa on tehty viimeisen reilun 35 vuoden ajan. Erityiskiitokset Iskun puheenjohtajille ja kaikille valmennustiimeissä mukana olleille arvokkaasta työstä lentopallon ja nuorisotyön hyväksi, kommentoi Iskun varapuheenjohtajana sekä seuran toiminnassa alusta saakka toiminut Eero Kettunen.

Kontiolahden Iskun toiminnasta jäi perintörahasto, joka kohdennetaan lasten ja nuorten Matala kynnys-toimintaan. Kontiolahden Urheilijat tarjoaa tulevan kesän aikana muun muassa maksuttomia liikuntakerhoja alakoululaisille Kontiolahden kirkonkylällä, Kontioniemessä ja Lehmossa.

- Iskun kanssa on keskusteltu jo aiempina vuosina mahdollisesta yhdistymisestä, koska kilpailutoiminta on hiipunut vuosien saatossa. Lentopalloväellä on ollut halua tarjota edelleen mahdollisuuksia harrastelentopalloilussa ja käytyjen keskustelujen pohjalta oli helppoa yhdistää toimintoja. Kontiolahden Urheilijat on kehittänyt viime vuoden aikana harrastepuolen toimintaa ja tämä on luonnollinen lisäys kyseiselle sektorille, toteaa Kontiolahden Urheilijoiden toiminnanjohtaja Jarno Lautamatti.

Lentopallon harrastetoiminta jatkuu normaaliin tapaan kesän ja tulevan talvikauden aikana. Sekä miehillä että naisilla tulee olemaan harrastevuoroja, joihin on myös uusien harrastajien mahdollista tulla mukaan.

  • Tiedot harrastevuoroista löydät täältä.

 

Lisätiedot:

Eero Kettunen
varapuheenjohtaja
Kontiolahden Isku
050-3315665

Jarno Lautamatti
toiminnanjohtaja
Kontiolahden Urheilijat
043-2180573