10.02.2022

Kontiolahti Business Forum torstaina 3.3.: Tule ja opi vaikuttajamarkkinoinnista!

VIP-vieraille suunnatun tilaisuuden aihe on vaikuttajamarkkinointi yrityksen markkinoinnissa. Puhujina ovat Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n puheenjohtaja Risto Oksanen sekä yleisurheilijat ja some-vaikuttajat Jutta ja Hertta Heikkinen.

Ampumahiihdon maailmancupin yhteydessä ensimmäistä kertaa järjestettävän Kontiolahti Business Forumin puhujina ovat Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n puheenjohtaja Risto Oksanen sekä yleisurheilijat ja some-vaikuttajat Jutta ja Hertta Heikkinen.

Tilaisuus järjestetään vip-teltassa torstaina 3.3.2022 ennen naisten viestiä. Tilaisuus sisältyy torstain vip-lipun hintaan. Aiheena tilaisuudessa on vaikuttajamarkkinointi yrityksen markkinoinnissa.

Järjestäjä toivoo yrityksiä mukaan kisatapahtumaan ja Kontiolahti Business Forumiin.

–Toivottavasti saamme yritykset mukaan myös tähän tilaisuuteen. Päätimme aiheen tapahtumalle nimenomaan yrittäjien toiveesta, koska näimme, että aihe on erittäin ajankohtainen ja voisi tuoda alueen yrittäjiä ja urheilijoita yhteen, kertoo Kontiolahden kunnan kehitysyhtiö Kontionloikan vt. toimitusjohtaja Jarkko Peiponen. Muita tilaisuuden järjestiä ovat Kontiolahden kunta, Kontiolahden Yrittäjät ry ja Kontiolahden Urheilijat.