Kuva tulossa
02.12.2021

Syksyllä suosikiksi noussut jousiammunta maustaa vuoden 2021 pikkujouluja Kontiolahdella

Elokuussa aloitettu jousiammuntatoiminta on noussut syksyn suosituksi ohjelmapalvelunumeroksi. Suosion myötä laji siirtyy talveksi sisätiloihin ja on saatavilla ympäri vuoden.

Elokuussa Kontiolahti Outdoorin avaama jousiammuntamahdollisuus on osoittautunut syksyn aikana suosituksi uutuudeksi.    

—Kysyntä on yllättänyt myönteisesti. Ryhmät ovat kokeneet lajikokeilun erittäin mieluisana, sanoo Kontiolahti Outdoorin toimitusjohtaja Kimmo Turunen.  

Laji sopii erityisen hyvin tyky- ja muiden ryhmien ohjelmaksi.  

—Jousiammuntaan voivat osallistua lähestulkoon kaikki. Erityisen hienoa on nähdä, kuinka kaikissa ryhmissä osallistujat saavat jo yhden tunnin aikana oppimisen ja onnistumisen elämyksiä, Turunen sanoo. 

Ympäri vuoden sisätiloissa    

Suosion takia Kontiolahti Outdoor on tehnyt puitteet jousiammuntakokeiluille myös sisätiloihin, Kontiolahden Urheilijoiden kuntosaliin.  

—Pienillä järjestelyillä saamme saliin kolme noin kymmenen metrin rataa. Tämän ansiosta jousiammuntaan pääsee nyt tutustumaan ympäri vuoden, Turunen sanoo. 

Pikkujouluissa Wilhelm Tellinä  

Kontiolahti Outdoor käynnisti tänä vuonna ensimmäistä kertaa pikkujoulupakettien tarjoamisen ryhmille. Runsaan ruokailun lisäksi pakettiin voi kytkeä aktiviteetteina jousiammuntaa sekä ruuditonta ekoaseammuntaa.    

—Jousiammunta ja ruuditon ekoaseammunta ovat helppoja, myös sisätiloissa simppelisti toteutettavia mutta osallistujia innostavia ohjelmanumeroita, joissa ryhmän jäsenet pääsevät kannustamaan toisiaan ennen ruokailuun siirtymistä.      


Tutustu tarkemmin

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: +358 50 375 6733 / myynti@kontiolahtibiathlon.com