Kuva tulossa
13.05.2021

Kiinnostaako testata Kontiolahti Outdoorin tyky-/tyhy-mahdollisuuksia? Tule tutustumaan toukokuussa!


Kontiolahti Outdoor on aloittanut kehittämistyön, jonka tavoitteena tarjota entistä monipuolisempia tyky-/tyhy-palveluja ulkoilun ja liikunnan merkeissä. Jos etsit uusia ideoita yhteisösi tyky-/tyhy-toimintaan, olet tervetullut tutustumaan Kontiolahti Outdoorin ilmaisiin laji- ja aktiviteettitestauksiin toukokuussa.   

Kontiolahti Outdoor on aloittanut ympärivuotisen ohjelmapalvelutarjonnan. Palveluksessamme on yli kymmenen opasta, joiden opastuksella koronarajoitusten hellittäessä tyky-ohjelmaa voi järjestää suurillekin, yli sadan henkilön ryhmille.

Kiinnostaako kokeilla? Tervetuloa toukokuussa!

Jos etsit ideoita yhteisösi tyky-/tyhy-toimintaan, olet tervetullut tutustumaan Kontiolahti Outdoorin ilmaisiin laji- ja aktiviteettitestauksiin toukokuussa.

Esittelemme tämän hetken tyky-palvelutarjontaa "avoimien ovien" ja lajikokeilujen merkeissä Kontiolahden ampumahiihtostadionilla

  • tiistaina 18.5. klo 15.15-17.30
  • keskiviikkona 19.5. klo 15.15-17.30
  • torstaina 20.5. klo 15.15-17.30

Tilaisuuksissa on mahdollisuus tutustua ja halutessaan testata ekoaseammuntaa, pienoiskivääriammuntaa, läskipyöräilyä ja elämyspedagogista toimintaa. Ohjelmaan kuuluu myös tarjoilua sekä tyky-päivän viettoon tarjolla olevien tilojen esittelyä (ravintola, sisäkokoustilat 80 henkilöön asti).

Klikkaa tästä, tutustu ohjelmaan sekä koronajärjestelyihin ja ilmoittaudu!

Jos esitetyt ajankohdat eivät sinulle ja yhteisöllesi sovi, voimme myös sopia teille oman henkilökohtaisen tutustumisajan, kun otat yhteyttä mika@kontiolahtibiathlon.com / 050 375 6733.

Kiinnostavatko tyky-/tyhy-kentän kuulumiset?

Jos olet jatkossa kiinnostunut kuulemaan Kontiolahti Outdoorin tyky-/tyhy-tarjonnasta, voit kertoa siitä joko yllä olevan ilmoittautumislinkin kautta tai laittamalla viestiä mika@kontiolahtibiathlon.com.

Tulemme jatkossa lähettämään palveluista kiinnostuneille uutiskirjeen neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeissä kerromme kuulumisia tyky-/tyhy-toimintaan liittyen seuraavaa vuosineljännestä silmällä pitäen.

Kuva: Ei ihan vakavaa! Tyky-päivään voi pukeutua ihan ajatuksen kanssa.