Kuva tulossa
13.05.2022

Nelosella juhannuksen jälkeen: Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalaan ja Kontiolahdelle 

Suomen tunnetuimpiin TV- ja radiopersooniin lukeutuvan Sami Kurosen juontamaa ohjelmaa Pohjois-Karjalan matkailukohteista ja mauista kuvataan toukokuussa Kontiolahden ampumahiihtostadionilla.  

Suomen tunnetuimpiin TV- ja radiojuontajiin kuuluva Sami Kuronen tutustuu Pohjois-Karjalan matkailukohteisiin ja makuihin uudessa “Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa" -televisio-ohjelmassa.  

Eri puolilla Pohjois-Karjalaa kuvattavat kuusi puolen tunnin jaksoa esitetään Nelosella ja Ruudussa juhannuksen jälkeen. 

“Tämä on koko maakunnalle upea mahdollisuus päästä näyttämään matkailun helmiä ja ennen kaikkea yrittäjien ja matkailukohteiden mielenkiintoisia tarinoita karjalaisen makumaailman äärellä”, sanoo Pohjois-Karjalan matkailun destinaatio-organisaatio VisitKarelian markkinointikoordinaattori Anne Kokkonen

Toukokuussa Kontiolahdella 

TV-sarjan sisältöjä kuvataan toukokuussa yhteistyössä yli 20 pohjoiskarjalaisyrityksen kanssa. Kontiolahti Outdoor on yksi yrityksistä.  

“Ohjelmaidea on aivan huippu. Sami on sporttinen tyyppi, joten lähtökohdat eivät voisi olla paremmat, kun kamerat täällä ampumahiihtostadionilla käynnistyvät. Tervetuloa Samille ja koko kuvausporukalle!” toivottaa Kontiolahti Outdoorin toimitusjohtaja Kimmo Turunen.