Palvelut

Kontiolahti Outdoor liikuttaa ympäri vuoden.

Tule ja ota ilo irti liikunnasta!

Ensilumenlatu lokakuusta alkaen

Tule hiihtämään Kontiolahden kunnan ylläpitämälle ensilumenladulle lokakuun puolivälistä lähtien! Ladulla on pituutta 1,5-5 km ja monipuolinen profiili – se tarjoaa vaihtoehtoja niin kunto- kuin kilpahiihtäjille. Lippuvaihtoehtoina päiväliput, kausi- ja yrityskortit sekä Kontiolahden kunnan asukkaille maksuttomat kuntalaisvuorot. Tutustu lisää täältä.

Ohjatut aktiviteetit

Ohjaajiemme avulla tutustut uusiin lajeihin tai treenaat tuttujen lajien tekniikkaa! Meiltä löydät ryhmällesi muun muassa ohjatut fatbike-retket ja maastohiihtokoulun. Erikoisuutenamme on tutustuminen ampumahiihdon ammuntaan joko ruudittomilla ekoaseilla tai aivan oikeilla pienoiskivääreillä!

Välinevuokraus

Haluatko kokeilla maastopyöräilyä, maastohiihtoa, lumikenkäilyä tai liukulumikenkäilyä? Voit vuokrata meiltä pyörät ja kypärät maastopyöräilyyn sekä sukset, monot ja sauvat maastohiihtoon. Fatbikeja vuokraamme kolmessa eri kokoluokassa ja monoja välillä 36-47. Nyt myös uutuutena liukulumikengät ja lumikengät.

Leiripalvelut seuroille ja joukkueille

Maailmanluokan treeniympäristö junnuleireistä maajoukkueleireihin! Monipuolinen rullahiihtoratamme, puku- ja voitelutilat, kuntosali, 30-paikkainen ampumarata, lähiseudun ulkoilumaastot Kolille asti sekä lokakuussa avautuva ensilumenlatu takaavat huippupuitteet niin kesäleireille kuin talvileireille.

Yrityksille

Miltä maistuisi kokous- tai tyky-/tyhy-paketti, jossa on mukana ruokailua, ulkoilua ja aktiviteetteja ryhmän toiveisiin sopien? Järjestämme ympäri vuoden tyky-/tyhy-paketteja, joihin voimme tarjota monelle osallistujalle ”harvoin tarjolla” -tyyppisiä aktiviteetteja Kontiolahti Outdoorin hengessä.

Tilat ja palvelut tapahtumallesi

Etsitkö kotia tapahtumallesi? Tarjoamme tapahtumille paitsi maakunnallisesti keskeisen sijainnin myös huolella testatun sähköistetyn infran ja yhteistyökumppanit palvelujen tuottamiseen sekä ideat ja avun tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen. Kauttamme löydät myös kokenutta henkilökuntaa tapahtuman käyttöön!

Kahvila-Ravintola Napakymppi

Stadionin päärakennuksen alakerrasta löydät paitsi lipunmyyntipisteen ensilumenladulle myös kahvila- ja välipalatuotteita. Kahvila Napakymppi järjestää myös ryhmäruokailut ja toimii tilausravintolana. Tutustu lisää.