LÄHISEUDUN PALVELUT

Petipaikat, burgerit, bensa-asemat ja muut serviisit

Olemme koonneet tälle sivulle kumppaneidemme palvelutarjontaa. Kun käyt vieraanamme, saatat tarvita jotakin näistä.

Toiveita palveluista tai et löydä kaipaamaasi? Vinkkaa myynti@kontiolahtibiathlon.com

Voit etsiä palveluita myös Kontiolahden kunnan matkailusivusto Play Kontiolahden (klikkaa laatikkoa alla) tai Kontiolahden kunnan yrityshakemiston kautta.

MAJOITUS

Olemme järjestäneet kumppanikohteemme alla olevaan listaan majoitusliikkeen ja ampumahiihtostadionin välisen etäisyyden mukaan.

Vaara Sport, 1,5 km

Vaara Sport tarjoaa Kontiolahden harjoittelu- ja palvelukeskuksessa viihtyisää majoitusta ja hyvää ruokaa (aamiaisesta täysihoitoon) urheilijoille ja ulkoliikunnan harrastajille, jotka haluavat pitää elämänsä harjoitusleirin.

Oleellinen osa Vaara Sportin toimintaa on laadukas, ammattilaisten tuottama valmennus eri-ikäisten urheilijoiden tarpeisiin - lue lisää esimerkiksi 30300-konseptista, jonka valmentaja Jarmo Riski on kehittänyt lumilajeja tavoitteellisesti harjoitteleville 13-16 -vuotiaille nuorille.

Tutustu

KontioLomat, n. 2 km

Majoitusta, kahvila-ravintola ja matkaparkki. 

Kontiolomat sijaitsee vanhassa Kontioniemen koulussa, Kontiolahdella. Vuokrattavia huoneistoja isoille ja pienille ryhmille sekä matkaparkki omalla majoitusvälineellä liikkuville. Ravintola-kahviossa nautit myös maukkaat pitsat. 


Tutustu

 

Motelli Kontio, 4 km

Aivan 6-tien varrella, noin 5 minuutin automatkan päässä stadionilta sijaitsevassa motellissa on 12 huonetta ja huoneistoa, 1-2 hengen huoneesta 6 hengen huoneistoihin. Jokaisessa huoneessa on jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä oma kylpyhuone–vessa. Huoneistoissa lisäksi minikeittiö astiavarustuksella. Myös kesäaittoja 1-3 hengelle sekä telttapaikkoja.

Tutustu

Holiday Linnunlahti, 16 km

Hyvin varustellut lomahuoneistot (1-6 hlöä) sekä teltta- ja karavaanaripaikat noin 1,5 km Joensuun torilta mutta Pyhäselän rantamaisemissa. Huoneiston hintaan kuuluu liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivous, ilmainen WIFI sekä lämpötolpalla oleva parkkipaikka huoneiston edessä. Hinta määräytyy henkilömäärän mukaan.

Tutustu

Greenstar Hotel Joensuu, 16 km

Edullisia ja ekologisia hotellihuoneita Joensuun keskustassa, torin vierellä. Hotellissa 2+1 hengen huoneita yhdellä hinnalla, riippumatta vieraiden määrästä. Aamiainen, parkkipaikka ja lisäpeti lapselle ovat varattavissa tarpeen mukaan.

Tutustu

Itä-Suomen Liikuntaopisto ISLO, 16 km

Huoneistohostelli Finnhostel Joensuu on hyvä majoituspaikka yksittäisille matkailijoille, perheille ja ryhmille. Hostellissa on 24 huonetta 1-2 makuuhuoneen huoneistoissa, joista jokaisessa on keittiö ja kylpyhuone. Hinnat sisältävät aamiaisen, liinavaatteet ja pyyhkeet.

Tutustu

Original Sokos Hotel Kimmel ja Original Sokos Hotel Vaakuna, 15 km

Perinteisistä Joensuun keskustan hotellit ovat täyden palvelun hotelleja joista löydät majoituksen lisäksi mm. ravintolapalvelut.

Lue lisää:
Original Sokos Hotel Kimmelistä ja Original Sokos Hotel Vaakunasta

Koli, 55 km

Suomen rakastetuin kansallismaisema, korkeiden vaarojen sävyttämä treenipaikka ja ympärivuotinen lomakeskus. Voit majoittua lomamökeissä ja -huoneistoissa, hotellissa, hostellissa/retkeilymajassa, aitoissa, leirintä- ja caravan-alueilla ja Kolin kansallispuiston tuvissa. Katso Kolin majoituspalvelut

Muita majoituskohteita

Katso Kontiolahden alueen majoituspalvelut

Katso Joensuun alueen majoituspalvelut

Alueen kotimajoituskohteita voi etsiä esimerkiksi tori.fi:n tai Airbnb:n kautta.

 

RAVINTOLAT & HUOLTOASEMAT

Konditoria Rosalinda 6,5 km

Arkipäivisin aamupalaa ja lounasta Kontiolahden kirkonkylän keskustassa. Lisäksi suolaiset ja makeat leivokset.

Tutustu

ABC Kontiolahti, 4,5 km

Polttoainetankkauksen lisäksi voit syödä aamiaista, a la cartea tai noutopöytää. Samassa yhteydessä palvelevat myös Hesburgerin ravintola sekä Salen myymälä.

Tutustu

SUKSIHUOLTO

Karelia-Ski Oy, 0,2 km

Ampumahiihtostadionin yhteydessä palvelevasta Karelia-Ski:stä suksien voitelupalvelut, kivihionnat sekä välinemyynnin. Myytävänä niin suksia, sauvoja, monoja kuin voiteita. Tuotemerkkejä ovat Yoko, Swix, Peltonen, Alpina, Rex. Yrittäjä Petri Tiaisella on taustaa aktiiviampumahiihtäjänä/hiihtäjänä sekä kokemusta suksihuollosta niin kotimaassa kuin ulkomailtakin.

Tutustu