JÄSENASIAT

Jäsenasiat

Jäseneksi liittyminen

Kontiolahden Urheilijat ry siirtyi vuoden 2016 alusta käyttämään myClub-palvelua. Jatkossa seuran jäsenasiat hoidetaan myClubin kautta. Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi sekä saat jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.

Kontiolahden Urheilijoiden myClub-sivulle voit rekisteröityä täältä.

 • Klikkaa sivun oikeassa reunassa ”Rekisteröidy uudeksi jäseneksi”.
 • Täytä lomakkeen pyytämät tiedot. Rekisteröityminen on maksutonta.
 • MyClub toimii myös KontU:n jäsenrekisterinä, lue seuran laatima rekisteriseloste tästä.

Huom! Kohtaan ”käyttäjätunnus” kirjoita itse valitsemasi käyttäjätunnus; tämä toimii jatkossa tunnuksena, jolla pääset kirjautumaan MyClubiin ja muokkaamaan tietojasi. Kohtaan ”salasana” kirjoita itse valitsemasi salasana, ja pidä se tallessa. Salasanan tarvitset aina kirjautuessasi myClubiin.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä KontU:n toimistoon:

office@kontiolahtibiathlon.com

Jäsenmaksut v. 2024

Jos olet liittymässä jäseneksi, muista rekisteröityä myclubiin. Muuten tietosi eivät ole jäsenrekisterissämme eikä jäsenviestit tavoita sinua. Jos olet maksanut jäsenmaksun omatoimisesti KontUn tilille, laitathan asiasta sähköpostia toimistoon jarno@kontiolahtibiathlon.com niin rekisteröimme maksusi tulleeksi.

Huom! KontU:n jäsenmaksutili on FI67 5165 0720 0625 79. Kirjoita tekstikenttään sen jäsenen nimi, jonka maksusta on kyse; mikäli kyseessä on perhejäsenyys, lisää kaikkien perheenjäsenten nimet.

 

Aikuinen

40 €/v

Alle 18 v., yli 65 v. ja perheen muut aikuiset

25 €/v

Perhejäsenyys
(samassa taloudessa asuvat henkilöt)

100 €/v

Ainaisjäsen

350 €

Ainaisjäsen (yli 65 v.)

250 €

 

Ampumaurheilun maksu, v. 2022

SAL-maksu* (kausimaksu)

50 €

*maksetaan jäsenmaksun lisäksi vuosittain

 

Ampumaurheilun liittymismaksut on poistuneet vuoden 2019 alusta.

 
Jäsenedut

Jäsenedut voimassa 1.1.–31.12.2020

 • vapaa pääsy KontUn järjestämiin kilpailuihin, pl. maailmancup kilpailut ja muut arvokilpailut, joihin jäsenedut katsotaan erikseen
 • yhteisöedut voiteissa, panoksissa, asusteissa ja varusteissa
 • alennus kerhomaksuista
 • Kelloliike Ilmakankaan tuotteista -20 % alennus
 • Joensuun Telemaailmassa jäsenhinnat
 • Karjalan Pultissa jäsenhinnat
 • Kontiolahti Outdoor/Jäähdytetty latu, kausikortit syksylle 2021 alimman hintaportaan mukaan. Aikuiset 199 e ja ale-kategoria (eläk, opisk ja 9-17v) 140 e.
 • KontU:n järjestämillä kuntorasteilla seuran jäsenet saavat kuntorastit vuosittain päätettävän alennuksen mukaisesti. Tieto on Kuntorastit-sivulla.

Jäsenasioissa ota yhteys toimistoon:

office@kontiolahtibiathlon.com

Seuravaatteet

Kontiolahden Urheilijat ry:llä on yhteistyösopimus Swixin kanssa seuravaatteista. Hinnastot ja muut tiedot asujen hankinnasta päivitetään sivuille myöhemmin.

Kilpailukulujen korvaukset jäsenille

Seura maksaa jäsenten kilpailukuluja seuraavasti (voimassa 1.11.2016 alkaen, muutokset mahdollisia):

 • osanottomaksut kotimaan kilpailuihin, ml. seuran omat kilpailut
 • majoituskorvaukset:
  • arvokisoissa majoitutaan ensisijaisesti seuran varaamaan ryhmämajoitukseen, minkä seura kustantaa kilpailijoiden osalta (välttämättömien majoitusöiden osalta, lisäyöt omakustanteiset)
  • ruokailut ovat omakustanteiset, kuten tähänkin asti. Ruokailut maksetaan paikan päällä, seura ei jatkossa laskuta niitä jälkikäteen
  • mikäli seura tarjoaa yhteismajoitusmahdollisuuden, mutta urheilija päättää majoittua muualla, ei seura osallistu majoituskuluihin*
  • jos ryhmämajoitusta ei varata osallistujamäärän pienuuden vuoksi, korvaa seura omavalintaisesta majoituksesta 30 €/yö/urheilija kuittia vastaan
 • kilometrikorvauksia ei tulevalla kaudella makseta

*edustusurheilijat voivat valita myös muun kuin seuran tarjoaman majoituksen, tällöin korvaus on max. 30 €/yö/urheilija

Kouluttautumis-, kokous- ja vastaavien kulujen korvaukset jäsenille

Mikäli jäsen osallistuu seuran hyväksymään koulutukseen (esim. valmentajakoulutukset, tuomarikoulutukset), seura maksaa kohtuulliset osallistumis- ja matkakustannukset.

Korvattavia kokouksia ovat mm. liittokokoukset, seuraneuvottelupäivät ja muut vastaavat tilaisuudet.

Koulutuksiin ja kokouksiin osallistumisesta ja kulujen korvauksesta on sovittava ennakkoon seuran kanssa, muussa tapauksessa seura ei ole korvausvelvollinen.

Matkalaskupohjan voit ladata tästä. (word)

Muistathan täyttää kaikki vaaditut tiedot. Henkilötunnus kokonaisuudessaan on pakollinen tieto, 1.11.2016 alkaen emme maksa matkalaskuja, mikäli hetu- tai jokin muu vaadittu tieto puuttuu. Jos käytät jotakin muuta matkalaskupohjaa, huolehdithan, että silti kaikki tarvittavat tiedot tulee täytettyä.

Mikäli täytät matkalaskun tietokoneella eikä sinulla ole skannausmahdollisuutta, voit jättää allekirjoituksen täyttämättä. Muuten pyritään myös allekirjoittamaan matkalaskut.

KontU:n säännöt
Jäsenrekisterin rekisteriseloste

Jäsenrekisterin rekisteriseloste