TALKOOLAISEKSI

Uusi kausi käynnistyy - oothan siekin mukana?

 

Alla muutamia tärkeitä päivämääriä talkoolaiseksi tapahtumiimme haluaville. Laita päivämäärät kalenteriin jo ylös,, maailmancupin haku on avoinna!

14.10.2022 Jäähdytetty Latu avautuu klo 9.00 29.10.2022 Kontiolahti Outdoorin perhepäivä - monipuolista tekemistä koko perheelle 12.-13.11.2022 International Biathlon Grand Prix - kenraaliharjoitus MC-kisoja ajatellen

28.11.-4.12.2022 Kontiolahti Biathlon World Cup - ilmoittautumislomake avoinna osoitteessa https://gest.fi/customers/hfcigk/4563   

4.-5.2.2023 Ampumahiihdon nuorten SM-kilpailut 13.-19.3.2023 (alustava) Biathlon Masters International Championships 25.-26.3.2023 Jaama Winter (Kontiolahti Outdoor)

 

 

Tiedustelut vapaaehtoisasioista:

Tiina Savolainen
Vapaaehtoiskoordinaattori + toimisto
p. +358 400 625 640
talkoo@kontiolahtibiathlon.com

 


 

 

Yleisöpalvelut
  • Varmistetaan, että yleisö viihtyy oheisohjelmamme ja opastuksemme avulla.
  • Tehtäviä ovat muun muassa infotoiminta, järjestyksenvalvonta, lipunmyynti, ravintolapalvelut sekä tuotemyynti.
Kilpailutekniset tehtävät
  • Toiminta keskittyy urheilijoiden ja heidän huoltojoukkojensa palvelemiseen.
  • Suurimmaksi osaksi ulkotehtäviä. Tehtäviin kuuluu muun muassa pitää huolta siitä, että kilpalatu on kunnossa ja oikein merkitty, ampumataulut toimivat ja että lähtö- ja maalialue on rakennettu ja aidattu.
  • Tehtävät ovat fyysisempiä kuin yleisöpalveluissa.

Pienemmissä kilpailuissa (mm. kansalliset kilpailut) toimitsijatehtävät ovat lähes kokonaan kilpailuteknisiä.

Vinkkejä
  • Mieti, millaiset tehtävät sinua eniten kiinnostavat? Onko sinulla jotain osaamista, jota haluaisit hyödyntää talkootehtävissäsi?
  • Moni voi ajatella, että ”osaisinko minä tehdä mitään”. Tällainen huoli on turhaa. Se, että osaat esimerkiksi laittaa ruokaa, rakentaa, kantaa, sisustaa tai somistaa, taitella pöytäliinoja, tehdä fyysistä työtä, piirtää… Kaikki ovat arvokkaita taitoja, mistä on tapahtuman järjestämisessä varmasti apua. Jokainen voi siis rohkeasti ilmoittautua mukaan, vaikka ei puhu kymmentä kieltä ja osaa huoltaa ampumahiihtotauluja.
  • Kaikkiin tehtäviin perehdytetään, eikä ketään jätetä yksin.
  • Unkarista Suomeen muuttanut Dora Migroczi on innokkaista toimitsijoistamme. Katso Doran tarina tästä.