Talkoolaiset

Ampumahiihdon maailmancupin 03/2022 talkoolaisten rekrytointi on alkanut!

Tervetuloa mukaan iloiseen ja ahkeraan talkoolaisten joukkoon! Kisojen järjestäminen ei onnistuisi ilman talkoolaisten työpanosta. Erilaisia tehtäviä on tarjolla niin sisällä kuin ulkonakin. Eniten kisatapahtumia on marraskuusta maalis-huhtikuuhun, jolloin Kontiolahdella järjestetään useita ampumahiihto- ja maastohiihtokilpailuita.

Talkoolaisten edut

  • talkoopäivinä lämmin ruoka, kahvia, teetä
  • talkoolaisten alennus -10 % Kontiolahti Biathlon -tuotteista (myös jo alennetuista)
  • osallistumisoikeus kauden 2020/2021 päätöskaronkkaan
  • talkoolaisten edullisempi pääsylippu, lisätietoa myöhemmin
  • mahdolliset muut edut

*) Talkoolippujen käytäntö on muuttunut Verohallinnon uuden muutoksen myötä, emmekä voi jakaa talkoolaisille lippuja ilmaiseksi.

Haemme alla olevan ilmoittautumislinkin kautta talkoolaisia seuraaviin kilpailuihin:

  • ampumahiihdon maailmancup 3.–6.3.2022

Olethan mukana?

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Kilpailuiden ja tapahtumien aikana löytyy monenlaista tehtävää, jokaiselle jotakin kunkin taitojen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan. Tehtävää on niin ulkona kuin sisälläkin. Ulkona voit esimerkiksi perehtyä lähtö-maalialueen, latujen, tai stadionalueen tehtäviin sekä ampumahiihtokisoissa myös ampumapaikkatoimintaan, sisällä on puolestaan tarjolla tekemistä mm. kilpailutoimistossa, ruokahuollossa ja tulospalvelussa. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään, eikä ketään jätetä yksin. Lisäksi suurtapahtumissa tehtäväkenttään mukaan tulee yleisöpalveluiden osa-alue, mikä sisältää mm. infopistetyöskentelyä, tuotemyyntiä, katsomo-opastusta, kuljetustoimiston tehtäviä sekä kulunvalvontaa.

 

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Lisätiedot

Tiina Savolainen
+358 400 625 640
talkoo@kontiolahtibiathlon.com
(paikalla myös arkisin stadionin toimistolla)