Kannusta kuvalla Kontiolahdella!

Kannusta kuvalla ja voita liput!

Pistä jakoon parhaat kisahetkesi ja kannusta & innosta niin urheilijoita kuin muutakin kisakansaa!

Jaa parhaat kannustuskuvasi vuosien varrelta tai tämän viikon kisakatsomosta, voit voittaa liput ensi syksyn maailmancup-avaukseen Kontiolahdelle!

Näin osallistut:

Lähetä kisatunnelmaa henkivä kuvasi aiemmilta vuosilta tai maaliskuun kisaviikolta tästä linkistä.

Huom! Tarvitset lähettämiseen puhelimen tai muun mobiililaitteen. Jos jaat kuvia pöytäkoneelta, linkistä avautuu QR-koodi, jonka lukemiseen tarvitset koodia lukevan mobiililaitteen.  

Palkitsemme parhaita kuvia kokoaikalipuilla marras-joulukuun 2022 maailmancup-avaukseen Kontiolahdella. Kun jätät yhteystietosi, osallistut myös arvontaan, jossa siinäkin palkintona on kokoaikalippuja seuraavan kauden cup-avaukseen! Kilpailun säännöt näet sivun alaosassa.     

Säännöt

Yleistä

 • Osallistumalla vakuutat, että omistat oikeudet kuvaasi, etkä ole käyttänyt tekijänoikeuksilla suojattua kuvaa tai muuta materiaalia osana kuvaa.
 • Lähettäessäsi kuvan hyväksyt nämä säännöt.
 • Lähettämällä kuvan tai kuvia annat järjestäjälle luvan käyttää kuvia kisojen viestinnässä ja markkinoinnissa kisojen omissa medioissa sekä tapahtuma-alueella sijaitsevilla mediapinnoilla.
 • Kuvan julkaisija on kuvan omistaja ja omistaa täydet oikeudet julkaisemaansa sisältöön.
 • Kuvia tai henkilötietoja ei anneta tai myydä eteenpäin kolmansille osapuolille.

1. Kilpailun järjestäjä

Kontiolahden Urheilijat ry, Y-tunnus 0802960-9, PL 23, 81101 Kontiolahti, 0400 625 640, office@kontiolahtibiathlon.com

2. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 28.2.-6.3.2022.

3. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 16-vuotiailla tulee olla osallistumiseen huoltajan suostumus. Kampanjan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun.

4. Osallistuminen

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

 • Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on kuvaan täydet oikeudet eli oikeudet kuvan käyttämiseen ja levittämiseen ja että kuvissa olevat tunnistettavat henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvien julkaisemiseen. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijän- ja käyttöoikeudet säilyvät kuvaajalla.
 • Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää järjestäjälle käyttöoikeudet lähettämiinsä kuviin, mukaan lukien kuvien muunteluoikeus.
 • Kuvien välittämiseen käytetään BCaster Oy:n tuottamaa palvelua. Kuvan lähettämisen yhteydessä on vapaaehtoista jättää oma nimi ja sähköpostiosoite. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.
 • Järjestäjä voi halutessaan julkaista kilpailun aikana kerättyjä kuvia markkinointitarkoituksiinsa. Lisäksi kuvia voidaan julkaista järjestäjän kanavissa.
 • Kilpailuun osallistutaan mobiililaitteella.
 • Kuvien sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja olla hyvän maun mukaisia. Loukkaavia, rasistisia, halventavia tai muuten epäasiallisia kuvia ei hyväksytä osaksi kilpailua. Järjestäjällä on oikeus hylätä ja/tai olla julkaisematta mikä tahansa kilpailukuva, jos se katsoo kuvan sisällön jollain osalta rikkovan tätä sääntöä.

5. Kilpailun palkinnot

28.2.-6.3.2022 välisenä aikana kuvia lähettäneiden kesken: Palkintona on 2 x 2 kappaleen kokoaikalippuja voittajan valinnan mukaan joko latukatsomoon tai A-katsomoon ampumahiihdon maailmancupissa Kontiolahdella syksyllä 2022. 

Lisäksi kilpailun järjestäjä arpoo kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken kahdelle henkilölle kullekin 4 kpl latukatsomolippupaketin voittajan valitsemalle päivälle ampumahiihdon maailmancupissa Kontiolahdella syksyllä 2022. Arvontaan osallistuvat kaikki julkaisukelpoiset, hyvän maun mukaiset ja kilpailun teemaan soveltuvat kuvat. Valittujen kuvien joukosta voittaja ratkaistaan arvonnalla.

Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin.

6. Voittajien valinta

Järjestäjän raati valitsee voittajat viikolla 10 (7.3.2022 alkava viikko). Kohdassa 5 mainittu arvonta tehdään viikolla 10. 

7. Voitosta ilmoittaminen

Osallistumisen yhteydessä annettua sähköpostiosoitetta käytetään voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 2 viikon sisällä voiton ilmoittamisesta, palkinto arvotaan uudelleen.

Voittajien nimet ja kuvat voidaan julkaista sivustolla www.kontiolahtibiathlon.com ja sosiaalisessa mediassa.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä sivustolla voittajien julkistamisen yhteydessä.

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta verosta.

Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

9. Erityisehdot

Kaikenlainen osallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

10. Rekisteriseloste

Rekisteri koostuu kuvien yhteydessä annetuista yhteystiedoista. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää voitosta ilmoittamiseen sekä tulevia ampumahiihtokisoja koskevien viestien lähettämiseen. Viestin saaneet henkilöt voivat milloin tahansa poistua postituslistalta.

Julkaisemalla sisältöä kilpailuun tarkoitetun alustan (BCaster) kautta, julkaisija hyväksyy ehdot, joissa hän luovuttaa henkilötietonsa BCasterin ylläpitämään rekisteriin, joka edelleen luovuttaa sen Kontiolahden Urheilijat ry:n käyttöön.

Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot:

Sähköpostiosoite ja Nimi

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.