#SupportKontiolahti

#SupportKontiolahti

Ampumahiihdon maailmancup-tapahtuman kumppaneiden ja kansalaisten aloitteesta syntynyt #SupportKontiolahti-kampanja antaa yksityishenkilöille ja yrityksille mahdollisuuden tukea massiivisen taloudellisen tappion kohdannutta kisajärjestäjää.

Koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi ampumahiihdon maailmancup-tapahtuma Kontiolahdella järjestettiin ilman yleisöä ja minimiin kutistetulla kisaorganisaatiolla. Yleisökiellon myötä järjestäjä jäi ilman lipunmyyntituloja, joiden määräksi oli etukäteen arvioitu 400 000 euroa.

Taloudellista tukea voivat osoittaa niin tapahtumaan lippuja ostaneet kansalaiset ja yritykset kuin henkilöt, jotka eivät vielä lippuja ennättäneet ostaa.

Voit osoittaa tukesi liittymällä Kontiolahden Urheilijoiden jäseneksi:

Katso ohjeet jäseneksi liittymisestä Kontiolahden Urheilijoiden sivuilla.

Voit osoittaa tukesi ostamalla tuotteita Kontiolahti Biathlon verkkokaupasta:

Kaupassa on tuotteita, joita oli tarkoitus myydä tapahtuman aikana. Valikoimaan kuuluu mm. lippuja stadionkierrokselle, ampumajuoksun SM-kisoihin, pipoja, kasseja, t-paitoja, huppareita, heijastimia ja muita kisatuotteita.
Tutustu verkkokauppaan ja tilaa tuotteita tästä.

Ostitko liput ampumahiihdon maailmancupiin Kontiolahdelle?

Vaihtoehtosi:

  1. Lipunostajana voit tukea lipputuotoilla Kontiolahden Urheilijoita ja ampumahiihtourheilua. Tämä ei vaadi erillisiä toimenpiteitä.
  2. Voit siirtää jo ostetun lipun/liput 2020 marraskuussa järjestettävän Kontiolahden ampumahiihtotapahtuman lippuun/lippuihin. Vaihtaminen on mahdollista heinäkuun 2020 loppuun asti lippumyyntikumppanimme Lippupisteen vielä valmisteilla olevan ohjeistuksen mukaisesti. Käytännön ohjeita siirtoon joudumme vielä valitettavasti edelleen odottamaan (tilanne 16.6.2020).
  3. Voit hakea lippurahojen palautusta peruutuksen vuoksi käyttämättä jääneistä lipuista. Toimituskuluja ja palvelupalkkiota ei palauteta. Palvelupalkkion osuus näkyy lipussa. Jos lipuissa ei ole palvelupalkkiota, peritään käsittelymaksu 2,50 €. Palautuksen hakeminen on mahdollista tehdä 20.4.2020. mennessä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus.

 

Mikäli yritys on tehnyt tilauksen ja maksun suoraan kisaorganisaatiolle, ole yhteydessä palautuksesta sähköpostitse: tickets@kontiolahtibiathlon.com

Voit ladata kuvan tästä ja näyttää tukesi somessa.

 


 

INFO: Kontiolahden Urheilijat ry

  • Aloitti toimintansa nimellä Niemen Veto vuonna 1956.
  • Noin 180 jäsentä.
  • Järjestänyt vuodesta 1990 lähtien 12 ampumahiihdon maailmancup-osakilpailua, kahdet MM-kisat sekä kolmet nuorten MM-kisat.
  • Seuralla palkattu päävalmentaja sekä kahdeksan muuta koulutettua valmentajaa ohjaamassa erityisesti nuorten harjoittelua. Päävalmentaja toimii myös Suomen Ampumahiihtoliiton nuorten olympiavalmentajana sekä Joensuun Urheiluakatemian ampumahiihdon vastuuvalmentajana.
  • Vuodesta 2007 lähtien Kontiolahden ampumahiihtostadionilla on järjestetty yli 130 kilpailua, joissa on kellotettu yli 30 000 suoritusta.